FF MED (Blanco design) mobiliák

blanco mibilai

FF MED Proassist mobil bútorai az orvosi terméktörvény által igazoltan CE jeles termékek - garantáltan biztonságos és magas minőségű termékek. Rugalmasság és higiénia nálunk az első helyen áll.

  • önbeálló antisztatikus kerekek
  • modell és használat szerint különféle felszereltségű variációk
  • a nemesacélnak köszönhetően minden mobil bútor rozsdamentes
  • korrózió- és fertőtlenítőszer álló, higiénikus és könnyen tisztítható
  • csillogó felület
  • stabil
  • sarkok és élek nélkül (fugamentes forrasztás)
  • elektromosságot vezető konstrukció

Biztonságos fogás

Abszolút higiénikus anyagok és maximális funkcionalitás a jellemző. Miden fogantyúnak kézre kell esnie, és minden készüléknek fogásra készen kell állnia. Az is fontos, hogy használat után az orvos az eszköztől könnyedén "megszabaduljon", anélkül hogy az megzavarná a beteg iránti koncentrációjában. Nem mindig áll nővér készenlétben - így a FF MED átgondolt termékei biztonságosan átveszik ezt a feladatot.

Itt jó helyen ül

Az orvosi területen egy ülőalkalmatosságnak többet kell nyújtania, mint egy szimpla ülőfelületnek: ergonómiailag átgondoltnak, minden ülőhelyzetben biztonságosnak, robosztusnak, higiénikusnak, könnyen tisztíthatónak és mindenek előtt elektromosságot vezetőnek kell lennie. Ideális esetben a magassága is állítható. A FF MED orvosi és műtőszékek mindezen követelményeknek megfelel.

Nélkülözhetetlen segítség az orvosi hétköznapokban

Az ellátáshoz építőelemes eszközeinkkel komplett megoldásokat nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy kocsiját a szükségnek megfelelően teljesen egyénileg lehet összeállítani. Így teremtünk egy teljesen hatékony rendszert, ahol egy rész sem felesleges és minden a megfelelő helyen van. Minden termékhez kizárólag nemesacélt használunk fel. A nemesacél nem csak a leghigiénikusabb anyag, hanem évekkel később a sok ápolás után tisztító és sterilizálható.

Biztosan tart minden helyzetben

A FF MED vizsgálóágy minősége nem kérdéses: a legjobb anyagok első osztályú eldolgozása. De miért van a huzat csak egy színben? A FF MED mindent megtesz azért, hogy megvédje a pácienst. Ehhez tartoznak olyan részletek is, mint az elektromosságot vezető huzat - és az csak feketében van. Ilyen biztonságos befektetésért megéri akár egy-két forinttal többet is fizetni. Nem igaz?

A mobil lerakodó - minden karnyújtásnyira!

A kevés személyzet korában nélkülözhetetlenek az asztalka, guruló kocsi, eszköztartó ill. -adagoló formájú kis passzív segítők. Ezért a FF MED ezeknek a kis segítőknek kifejlesztett egy okos és a professzionális használatkor bevált tartozék programot, ami sok plusz hasznot nyújt és a guruló asztalainkat még jobban felhasználóbaráttá teszi.

Fürge a műtőben és az ambulancián

A szállító és univerzális kocsiknál is követelmény a higiénia, a gazdaságosság, az élettartam és a könnyen tisztíthatóság. Ezért a Proassist minden kocsija 18/10 króm-nikkel-acélból készül. Ez az anyag maga ellenáll a legagresszívabb fertőtlenítőszernek - így az alapos tisztítás nem jelent problémát. A fugamentes hegesztés megakadályozza a szennyeződések megtelepedését. Minden kocsit elktromosságot vezető speciális kerekekkel szereltünk fel, így mindenhol használhatóak. Esztétikus, ai szempontból is meggyőzőek: a nemesacél semleges színének köszönhetően passzol bármely berendezéshez, és ezáltal nagyszerűen beilleszkedik.

sómelegítő
sómelegítő

forgószék, orvosi szék
forgószék

orvosi szék
orvosi szék

cipőtartó
cipőtartó

kosaras tartó
kosaras tartó/szállító

vizsgálóágy
vizsgálóágy

Sonnenburg asztal, olajpumpás műszerasztal
olajpumpás műszerasztal

műszerasztal
műszerasztal

műszerasztal
műszer/szállítókocsi

műszerasztal
műszerasztal fiókos

doboznyitó
doboznyitó

infúziótartó
mobil infúziótartó

ledobó
ledobó

szemetes
szemetes

szennyesledobó
szennyesledobó

Copyright © 2024 Palmedico Kft. Termékeink | Letöltés | Videó | Kapcsolat | Szervíz | Főoldal

(BM) Szerzői jogok